Program de funcționare:

Luni - Duminică: 11.00am– 24:00am

I

Bucate tradiționale

Fie că alegi un platou tradițional sau o tocăniță țărănească de pui cu ceapă, vei fi absolut impresionat de gustul divin!

II

Meniu bogat

Bucătarii noștri iscusiți te vor servi de asemenea cu alte specialități precum Supe și Ciorbe, Bucate la Grătar sau preparate din Pește.

III

Bar complet

De la un cocktail de Vară la o selecție bogată de vinuri care mai de care dintr-un soi special, vei avea de unde să alegi.

taverna constanta servicii si facilitati b1
Locație rustică, dar modernă

Tavernă spațioasă și dotată tehnic

Taverna Constanța înseamnă spațiu, relaxare și voie bună, totul într-un cadru verde și natural ce se află departe de zgomotul specific urban. Situat lângă lacul Siutghiol din zona Universitatea Ovidius Campus, nu departe de hotel Nevada sau Mava Apartments de pe bulevardul Aurel Vlaicu, acest restaurant vă pune la dispoziție peste 400 de locuri în zonele sale de servire, cu planuri pe viitor de extindere! Odată ajunși în locația noastră cu acces facil de pe bulevardul Aurel Vlaicu, vă așteaptă o parcare uriașă de peste 150 de locuri, cu 2 locuri prevăzute cu prize de încărcare pentru autoturisme electrice.

Interiorul este unul superb decorat, în stil rustic și tradițional, oferindu-vă posibilitatea de a organiza evenimente diverse, de la o simplă ieșire în oraș la evenimente tip nuntă sau botez, show sau spectacol pe scenă în salonul de evenimente sau workshop și evenimente de team building. În fiecare seară în intervalul 19:00 – 23:00, veți avea parte de program muzical artistic live. 

Ai o propunere? Contactează-ne pentru a descoperi cum putem să-ți acomodăm evenimentul!

100100
+

Locuri restaurant parter

200100
+

Locuri salon evenimente etaj

100100
+

Locuri terasă exterioară

1501
+

Locuri în parcarea amenajată

Băuturi diverse

Calitatea unei licori potrivite

Un suc bun sau un...cocktail

O locație ce îți oferă mâncare bună, trebuie să-ți ofere și o băutură bună. De la un simplu fresh gustos, la un cocktail creativ!

O cafea care să te trezească

Cafeaua este probabil una dintre cele mai subapreciate băuturi savurate zi de zi. Preferi poate un espresso doppio sau un Irish Coffee ca la carte. Orice alegi, va fi calitativ!

Un meniu de drinks bogat

Ne place ca oaspeții noștri să poată alege de la bere rece bună, la un vin complex de la o multitudine de crame. Întreabă-ne ce s-ar potrivi cu mâncarea servită!

Pauză de Cafea

sau de orice altceva

Filosofia noastră

Plăcerea ta, este succesul nostru!

A fi gazdă, este ceva de-a dreptul nobil și…familial. Ne place să îți placă primirea noastră!

Îți suntem nu doar o tavernă sau un restaurant, ci de-a dreptul prieteni și gazde atente. Nu căutam prin prezența noastră a fi cei mai buni doar pentru noi înșine ci căutăm a face ceva deosebit pentru oricine ne calcă pragul. Este greu a descrie în câteva cuvinte sumare câtă bucurie simțim atunci când primim o vorbă bună sau o recenzie online, dar fiți siguri că pur și simplu ne pasă de clienții noștri și că îi vedem ca mai mult decât atât. Pentru noi, sunteți persoane dragi cu care de abia așteptăm să ne revedem cu fiecare ocazie apărută! Vă mulțumim din suflet pentru că ne-ați ales!